Ανανέωση συνεργασίας του Συλλόγου με τις επιχειρήσεις PUBLIC - VARIA LECTO & Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης του Ομίλου Πουκαμισά
01.09.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο. 5

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ανανέωση συνεργασίας του Συλλόγου

με τις επιχειρήσεις PUBLIC - VARIA LECTO και

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης του Ομίλου Πουκαμισά

Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της πολιτικής των παροχών του Συλλόγου προς τα μέλη του, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, προχωρήσαμε σε συμφωνίες για την προμήθεια με ειδικές τιμές για αγορά σχολικών ειδών, αθλητικών ειδών (ADMIRAL 20%),ξενόγλωσσων βιβλίων και έκπτωση σε ετήσια δίδακτρα.

Public

  • έκπτωση 15% στα Χαρτικά
  • έκπτωση 15% στις Κασετίνες
  • έκπτωση 30% στα Λεξικά
  • έκπτωση 20% στα Ξενόγλωσσα Λογοτεχνικά Βιβλία
  • έκπτωση 20% στα Ντυμένα School Packs
  • έκπτωση 5% στα Προϊόντα Τεχνολογίας

Στα μέλη του συλλόγου που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα λάβουν από το Σύλλογο ειδικό κωδικό εξαργύρωσης για ηλεκτρονικές αγορές ή ειδικό κουπόνι έκπτωσης για τις αγορές από τα καταστήματα.

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς επικοινωνήστε με τη συνάδελφο μας στο Σύλλογο Σπυριδούλα Μώλου στο τηλ. 210.3692054 ή στο email smolou@alphaunion.gr.

Varia Lecto

Η εταιρία Varia Lecto, η οποία εξειδικεύεται στην προμήθεια ξενόγλωσσων βιβλίων, μπορεί να σας προμηθεύσει σε όλη την Ελλάδα, εντός 48 ωρών από την παραγγελία σας!

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των βιβλίων του Οργανισμού.

Για αγορές άνω των 40,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ για μικρότερες παραγγελίες το κόστος ανέρχεται σε μόλις 1,50€.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.varialecto.gr, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με τη συνάδελφο Σπυριδούλα  Μώλου στο 210 3692054 ή στο email smolou@alphaunion.gr, για να σας δώσει τον κωδικό πρόσβασης.

Οι παραγγελίες για τα βιβλία του Οργανισμού μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο με τηλεφωνική παραγγελία ή με email στη Varia Lecto στο info@varialecto.gr, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με τη συνάδελφο Σπυριδούλα  Μώλου στο 210 3692054 ή στο email smolou@alphaunion.gr για να σας δώσει τον κωδικό πρόσβασης.

H Varia Lecto έχει διαμορφώσει ειδική σελίδα για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των μελών μας. Για να δείτε τις αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα πραγματοποιήσετε τις αγορές επισκεφθείτε το site του Συλλόγου (www.sab.gr).

Όμιλος Πουκαμισά

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Σύλλογος προχώρησε σε συμφωνία  (σε Πανελλαδική κλίμακα) με τον ΟΜΙΛΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ.

Ο Όμιλος διαθέτει 58 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κρήτη, Επτάνησα και Βόρειο Αιγαίο.

Επίσης διαθέτει και 47 Κέντρα Μελέτης για μαθητές Δημοτικού Σχολείου.

Στο αίτημά μας για ειδική έκπτωση για τα μέλη μας ο Όμιλος ανταποκρίθηκε παρέχοντας έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα της τάξεως
του 10% και έκπτωση 5% επί του τιμολογίου των εκπαιδευτικών υπηρεσιών
του διαδικτυακού φροντιστηρίου

Για περισσότερες πληροφορίες και την διαδικασία εγγραφής στα φροντιστήρια μπορείτε να επικοινωνείτε με την συν. κα. Σπυριδούλα Μώλου (210.3692054 ή στο email smolou@alphaunion.gr).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Σημείωση: Επισκεφτείτε την σελίδα των προσφορών στο site του Συλλόγου μας για περισσότερες προσφορές.