ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ
26.08.2017

   Δείτε εδώ την λίστα με τα διδακτήρια.

 

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Σύλλογος προχώρησε σε συμφωνία  (σε Πανελλαδική κλίμακα) με τον ΟΜΙΛΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ.

Ο Όμιλος διαθέτει 58 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κρήτη, Επτάνησα και Βόρειο Αιγαίο.

Επίσης διαθέτει και 47 Κέντρα Μελέτης για μαθητές Δημοτικού Σχολείου.

Δείτε αναλυτικότερα τις εκπτώσεις, τους όρους και τις προυποθέσεις:

 

  • Παρέχεται έκπτωση 10% επί του τιμοκαταλόγου των εκπαιδευτικών υπηρεσιών της κάθε μονάδας.

  • Παρέχεται έκπτωση 5% επί του τιμοκαταλόγου των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του διαδικτυακού φροντιστηρίου.

  • Η έκπτωση ισχύει μόνο για τα τέκνα των μελών και όχι για άλλου βαθμού συγγένεια όπως π.χ ανίψια κλπ.

  • Το γεγονός ότι ο γονέας & κηδεμόνας είναι μέλος τουΣυλλόγου αποδεικνύεται με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Συλλόγου.

  • Η έκπτωση υπολογίζεται επί του τιμοκαταλόγου της κάθε μονάδας και δεν αθροίζεται σε τυχούσες άλλες εκπτώσεις που έχουν συμβεί σε πρωθύστερο της παρούσας συμφωνίας στάδιο. Στις περιπτώσεις δηλαδή που ένας μαθητής φοιτά ήδη σε φροντιστήριό μας και λόγω μακρόχρονης συνεργασίας ή φοίτησης στο φροντιστήριο δύο αδελφών απολαμβάνει ήδη μία  έκπτωση της τάξης π.χ του 3%, με την παρούσα συμφωνία, η έκπτωση δεν θα ανέλθει στο 13%, αλλά θα λάβει επιπλέον έκπτωση 7% και το σύνολο της έκπτωσης θα είναι 10%.

  • Σε περίπτωση που συντρέχει και άλλος λόγος έκπτωσης, π.χ λόγω αριστείας,  ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση κάθε φορά  και δεν αθροίζονται οι εκπτώσεις μεταξύ τους.

  • Το μέλος μας οφείλει να αναφέρει το γεγονός ότι είναι μέλος του Συλλόγου Προσωπικού Alpha bank και άρα δικαιούται την έκπτωση, κατά την άφιξή  του στο φροντιστήριο και όχι κατά την διαδικασία της εγγραφής, ή μετά την εγγραφή.

  • Η έκπτωση ισχύει για το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που διαθέτει η κάθε μονάδα μας και επιγραμματικά είναι : φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, κέντρο μελέτης για μαθητές δημοτικού, εκπαιδευτική ρομποτική για μαθητές Δημοτικού & Γυμνασίου, Πληροφορική για μαθητές & ενήλικές (προγράμματα ECDL), Κέντρο ξένων γλωσσών.

  • Η έκπτωση δεν ισχύει στο ποσόν που αφορά στην «εγγραφή» των μαθητών, αλλά στην αξία των ετησίων διδάκτρων.


Για περισσότερες πληροφορίες και την διαδικασία εγγραφής στα φροντιστήρια μπορείτε να επικοινωνείτε με τη συνάδελφο κα. Σπυριδούλα Μώλου (210.3692054 και 210.3692000).