Γενική Συνέλευση 27/11/2010



Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο IMPERIAL η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.


Πέρα από αποφάσεις και προγραμματισμούς, το μεγάλο μήνυμα ήταν η τεράστια συμμετοχή (1.500 συνάδελφοι) που επισφράγισε την ενότητα και τη συσπείρωση των εργαζομένων στην Alpha Bank γύρω από την συνδικαλιστική τους εκπροσώπηση.

Σ’ αυτή τη Γενική Συνέλευση το Προεδρείο του Συλλόγου ανέλυσε τις θέσεις του για την επόμενη τριετία, θέσεις που διασφαλίζουν τα συμφέροντά μας και δίνουν προοπτική εξόδου με σιγουριά και ασφάλεια, από τη σημερινή θολή και γκρίζα πραγματικότητα που βιώνουμε.

Οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους έδειξαν ότι έχουν αντιληφθεί ότι μόνο η υπεύθυνη και σύγχρονη συνδικαλιστική πρακτική μπορεί να διασφαλίσει το επαγγελματικό τους μέλλον μακριά από αφορισμούς και ισοπεδωτικές λογικές που μόνο ζημιά προκαλούν.

Σ’ αυτή τη Γενική Συνέλευση που απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας συν. Σταύρος Κούκος πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις.

Με απόλυτη πλειοψηφία το σώμα της Γενική Συνέλευσης υιοθέτησε την πρόταση του Δ.Σ. και αποφάσισε την προκήρυξη πρόωρων εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Παράλληλα εγκρίθηκαν με συντριπτική πλειοψηφία ο Διοικητικός Απολογισμός, ο Προγραμματισμός δράσης, ο Οικονομικός Απολογισμός και Προϋπολογισμός 2011.

Τέλος για την εκλογή της πενταμελούς Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (που θα κάνει τις εκλογές της 21ης Δεκεμβρίου) παρουσία της Δικαστικής αντιπροσώπου και προέδρου αυτής, το ψηφοδέλτιο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ απέσπασε το εκπληκτικό ποσοστό 83% λαμβάνοντας τέσσερις έδρες από την 1η κατανομή.