ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ
26.08.2017


 

Για την σχολική χρονιά 2021-2022  ο Σύλλογος μας προχώρησε σε συμφωνία  (σε Πανελλαδική κλίμακα) με τον ΟΜΙΛΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς λειτουργεί 63 φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και σε φοιτητές! Δραστηριοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης εδώ και 33 χρόνια, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Πουκαμισάς εφαρμόζεται ένα πρότυπο σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων, το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς, το οποίο, όπως έχει αποδειχτεί στην πράξη, αποφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς έχει 4 βασικούς άξονες:
1. μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές
2. μάθημα στο τραπέζι
3. πραγματική προσομοίωση εξετάσεων
4. Σύμβουλος Καθηγητής

Αυτά τα διακριτά στοιχεία του εκπαιδευτικού μας συστήματος αποσκοπούν στη συνεχή βελτίωση των επιδόσεων κάθε μαθητή ξεχωριστά, μέχρι να επιτύχει τον τελικό του στόχο, την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς καλύπτουν τον χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς. Τα «Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς» αποτελούν ένα δίκτυο 61 Κέντρων Μελέτης σε όλη την Ελλάδα, που προσφέρουν πλήρη υποστήριξη στους μαθητές του Δημοτικού στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους για την επόμενη μέρα του σχολείου τους, με πολύτιμο αρωγό τα βιβλία Γλώσσας και Μαθηματικών που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πουκαμισάς για όλες τις τάξεις του Δημοτικού.

Επίσης, λειτουργεί το Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πουκαμισάς (e-poukamisas), στο οποίο οι μαθητές των περιοχών όλης της Ελλάδας, όπου δεν λειτουργεί κάποιο φροντιστήριο του Ομίλου μας, αλλά και του εξωτερικού μπορούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και στον τομέα των Ξένων Γλωσσών.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών, υλοποιούνται:
- σε 48 εκπαιδευτήρια, προγράμματα Ρομποτικής Πουκαμισάς (πρότυπα προγράμματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές προσχολικής ηλικίας, Δημοτικού και Γυμνασίου),
- σε 48 εκπαιδευτήρια, προγράμματα Πληροφορικής Πουκαμισάς (διδασκαλία Πληροφορικής σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, αλλά και σε ενήλικες) και
- σε 2 εκπαιδευτήρια προγράμματα Φοιτητικών Φροντιστηρίων Πουκαμισάς (υποστήριξη σε μαθήματα και εργασίες εξαμήνου σε φοιτητές, αλλά και σε ενήλικες που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε εξετάσεις και διαγωνισμούς για την επαγγελματική τους ανέλιξη)
- σε 13 εκπαιδευτήρια προγράμματα Ξένων Γλωσσών (για παιδιά και ενηλίκους σε 9 γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Αραβικά, Τούρκικα, Ρωσικά, Κινέζικα)

Δείτε αναλυτικότερα τις εκπτώσεις, τους όρους και τις προυποθέσεις:

  • Παρέχεται έκπτωση 10% επί του τιμοκαταλόγου των εκπαιδευτικών υπηρεσιών της κάθε μονάδας του δικτύου φροντιστηρίων εκτός του κεντρικού διαδικτυακού φροντιστηρίου.

  • Η έκπτωση ισχύει μόνο για τα τέκνα των μελών και όχι για άλλου βαθμού συγγένεια όπως π.χ ανίψια κλπ.

  • Το γεγονός ότι ο γονέας & κηδεμόνας είναι μέλος τουΣυλλόγου αποδεικνύεται με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Συλλόγου.

  • Η έκπτωση υπολογίζεται επί του τιμοκαταλόγου της κάθε μονάδας και δεν αθροίζεται σε τυχούσες άλλες εκπτώσεις που έχουν συμβεί σε πρωθύστερο της παρούσας συμφωνίας στάδιο. Στις περιπτώσεις δηλαδή που ένας μαθητής φοιτά ήδη σε φροντιστήριό μας και λόγω μακρόχρονης συνεργασίας ή φοίτησης στο φροντιστήριο δύο αδελφών απολαμβάνει ήδη μία  έκπτωση της τάξης π.χ του 3%, με την παρούσα συμφωνία, η έκπτωση δεν θα ανέλθει στο 13%, αλλά θα λάβει επιπλέον έκπτωση 7% και το σύνολο της έκπτωσης θα είναι 10%.

  • Σε περίπτωση που συντρέχει και άλλος λόγος έκπτωσης, π.χ λόγω αριστείας,  ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση κάθε φορά  και δεν αθροίζονται οι εκπτώσεις μεταξύ τους.

  • Το μέλος μας οφείλει να αναφέρει το γεγονός ότι είναι μέλος του Συλλόγου Προσωπικού Alpha bank και άρα δικαιούται την έκπτωση, κατά την άφιξή  του στο φροντιστήριο και όχι κατά την διαδικασία της εγγραφής, ή μετά την εγγραφή.

  • Η έκπτωση ισχύει για το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που διαθέτει η κάθε μονάδα μας και επιγραμματικά είναι : φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, κέντρο μελέτης για μαθητές δημοτικού, εκπαιδευτική ρομποτική για μαθητές Δημοτικού & Γυμνασίου, Πληροφορική για μαθητές & ενήλικές (προγράμματα ECDL), Κέντρο ξένων γλωσσών.

  • Η έκπτωση δεν ισχύει στο ποσόν που αφορά στην «εγγραφή» των μαθητών, αλλά στην αξία των ετησίων διδάκτρων.


Για περισσότερες πληροφορίες και την διαδικασία εγγραφής στα φροντιστήρια μπορείτε να επικοινωνείτε με τη συνάδελφο κα. Σπυριδούλα Μώλου (210.3692054 και 210.3692000).