Ολοκληρώθηκε ο εσωτερικός διαγωνισμός καινοτομίας i3 της Alpha Bank
20.12.2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο. 68

Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε ο εσωτερικός διαγωνισμός
καινοτομίας
i3 της Alpha Bank
 

Αυτή η διαδικασία ανέδειξε για μία ακόμη φορά

τις μοναδικές δεξιότητες του προσωπικού της Τράπεζάς μας


Συνάδελφοι,

Μία μοναδική εσωτερική εθελοντική δοκιμασία ανάδειξης νέων ιδεών, προτάσεων και καινοτόμων λύσεων που αφορούν το αύριο της εργασίας μας ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Αυτός ο εσωτερικός διαγωνισμός καινοτομίας i3 (inspire, innovate, implement) της Alpha Bank, διάρκειας 7 μηνών, ολοκληρώθηκε με την παρουσία δέκα ομάδων στο τελικό στάδιο.

Οι ομάδες που διαγωνίσθηκαν, από διαφορετικά τμήματα της Τράπεζας, ανέδειξαν με μοναδικό τρόπο ότι σε μια σύγχρονη επιχείρηση το πνεύμα ομαδικής συνεργασίας, ανταλλαγής νέων ιδεών και προτάσεων, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητες και τις ικανότητες του προσωπικού της Alpha Bank.

Αυτές οι προτάσεις, αυτές οι ιδέες των συναδέλφων μας βοηθούν την Τράπεζα για την εξεύρεση των πιο σύγχρονων μεθόδων εξυπηρέτησης της πελατείας μας.

Ο Σύλλογος μας συγχαίρει τη Διοίκηση της Τράπεζας για την καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος των συναδέλφων με την δημιουργία τέτοιων εσωτερικών διαδικασιών.

Συγχαίρουμε όλες τις ομάδες συναδέλφων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τη νικήτρια ομάδα (ΚΔ) και τους συναδέλφους μας: Ιωάννη Ζαχαριουδάκη, Καλλιόπη Βελεγράκη και την Μαρία Μουστακάκη για την αμέριστη συμπαράσταση της.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ