RUN GREECE - Δεύτερος σταθμός: ΗΡΑΚΛΕΙΟ 26.04.2015
31.03.2015

Τρέξε μαζί μας σε όλη την Ελλάδα - RUN GREECE


Συνάδελφοι,

Μετά από την Λάρισα το RUN GREECE συνεχίζει και πάλι το ταξίδι του στην Ελλάδα με επόμενο σταθμό το Ηράκλειο στις 26 Απριλίου. Οι αγώνες της σειράς RUN GREECE είναι ένας νέος σχετικά θεσμός που τον έχουν αγκαλιάσει οι τοπικές κοινωνίες και τον στηρίζουν δυναμικά.

Ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank συμμετέχει ενεργά σε αυτό το ταξίδι και συντονίζει τη συμμετοχή των συναδέλφων από τη Κρήτη, καθώς και των μελών της οικογένειάς τους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στα τρία αγωνίσματα της διοργάνωσης: 5 χλμ, 10 χλμ και αγώνας παιδιών (1000 μέτρα).

Δικαίωμα συμμετοχής στα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από το έτος 2003 και προηγούμενα, ενώ στον αγώνα των παιδιών, μαθητές και μαθήτριες δημοτικού σχολείου (Δ’ Ε’ και ΣΤ’ τάξης).

Ο Σύλλογος καλύπτει πλήρως τα έξοδα συμμετοχής για τους συναδέλφους-μέλη του που θα λάβουν μέρος στα παραπάνω αγωνίσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο (τηλ. 210-3692051 // 6977-317818, email piliopoulos@sab.gr).

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 15/4/2015 με την επιφύλαξη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού συμμετοχών νωρίτερα.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως οι επόμενοι σταθμοί θα είναι εντός του Μαΐου τα Ιωάννινα, και η Καστοριά, ενώ το ταξίδι θα συνεχιστεί τους φθινοπωρινούς μήνες στην Αλεξανδρούπολη και στην Πάτρα. Θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ           ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ