Συνάντηση του προεδρείου του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank με τον Γ. Καμίνη
11.04.2017

Η ασφάλεια στο κέντρο της πόλης ήταν μεταξύ των αυτών που συζητήθηκαν στη συνάντησης που είχαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank Τ. Γκιάτης και ο Γενικός Γραμματέας Π. Αδαμόπουλος με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη.

Ο πρόεδρος και ο Γ.Γ. των εργαζομένων στην Τράπεζα ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για μία σειρά από ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και τόνισε ότι οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο πλευρό του Δήμου, σε όποια πρωτοβουλία αναληφθεί προς την κατεύθυνση βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στο κέντρο της πόλης, αλλά της βελτίωσης των όρων ασφάλειας. Παράλληλα του ανακοίνωσε ότι σύντομα ο Σύλλογος θα θέσει σε λειτουργία το νέο σύγχρονο Πολυιατρείο, αλλά και το γυμναστήριο για τους εργαζόμενους στην Τράπεζα και τις οικογένειές τους, στην καρδιά της Αθήνας.

Ο Γ. Καμίνης από την πλευρά αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις πρωτοβουλίες αυτές, που δίνουν ζωή στην πόλη, ζήτησε από τον Σύλλογο την στήριξή σε μία σειρά ενεργειών του που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο την πολιτιστική πλευρά της πρωτεύουσας, μεταξύ των οποίων η επαναλειτουργία των ιστορικών κινηματογράφων Αττικόν και Απόλλων στην Σταδίου, που είχαν καταστραφεί στην μεγάλη πυρκαγιά στην Marfin, που στοίχησε την ζωή με τρεις ανθρώπους.

Πηγή: www.imerisia.gr