ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ: ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
30.10.2020

ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ALPHA BANK

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2020

Μοριακό Τεστ ανίχνευσης Κορωνοϊού

Μετά την πρώτη ανακοίνωσή μας (1/9/2020) για τη διενέργεια μοριακού τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, δεχτήκαμε πολλά μηνύματα με αίτημα τη μείωση του ποσού που απαιτείται.

Το Πολυιατρείο πέτυχε νέα μειωμένη τιμή για τη διενέργεια του τεστ από 70€ σε 55€.

Η διαδικασία αυτή θα γίνεται μέσω συνεργαζόμενων με το Πολυιατρείο πιστοποιημένων εργαστηρίων υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, τόσο για τους εξεταζόμενους όσο και για το προσωπικό.

Σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους, χωρίς αναμονή και χωρίς
ο εξεταζόμενος να έρχεται σε επαφή με άλλα άτομα θα διενεργείται το τεστ σε συνθήκες άνεσης και διακριτικότητας.

Η λήψη των δειγμάτων θα γίνεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που θα φέρει ειδικό εξοπλισμό και θα είναι έτοιμο να απαντήσει σε όλες τις απορίες του εξεταζόμενου.

Τα αποτελέσματα θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά είτε αυθημερόν είτε την επόμενη μέρα ανάλογα με την ώρα λήψης του δείγματος.

 

Για ραντεβού και αναλυτικές πληροφορίες καλέστε στο call center του Πολυιατρείου στο: 210.5201800

 

Νοέμβριος: Μήνας Ευεξίας και Αισθητικής

Το Πολυιατρείο, για το διάστημα 2/11/2020 έως 11/12/2020 θα προσφέρει εξατομικευμένες θεραπείες αισθητικής, προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις ανάγκες των μελών μας.

Οι πράξεις που θα πραγματοποιηθούν είναι μη επεμβατικές, αφορούν γυναίκες και άνδρες σε ειδικές προνομιακές τιμές.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο Διευθυντής  του Ωτορινολαρυγγικού Τμήματος του Πολυιατείου κ. Κωνσταντίνος Μακρυπίδης απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:

«Διανύοντας μία περίοδο δύσκολων συνθηκών, ολοένα και περισσότερο στρεφόμαστε σε τρόπους που θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας και θα τονώσουν ωφέλιμα τη διάθεσή μας. Η ανανεωμένη εμφάνιση του προσώπου θα ανανεώσει τη ψυχολογία μας. Εάν θέλουμε να πετύχουμε αποτελέσματα που βελτιώνουν την επιδερμίδα μας θα πρέπει να δώσουμε κάτω από αυτή, ενεργοποιώντας τους φυσικούς εκείνους μηχανισμούς που διαθέτει το σώμα μας και είναι υπεύθυνοι για τη φυσική εκείνη ομορφιά των νεανικών μας χρόνων.

Υπάρχει μία πληθώρα μη επεμβατικών μεθόδων αναζωογόνησης του προσώπου οι οποίες εφαρμόζονται και μπορούν να γυρίσουν το χρόνο πίσω. Οι διαδικασίες αυτές σχεδιάστηκαν για να αναστρέφουν, να βελτιώνουν ή να σβήνουν τα πρώιμα σημάδια γήρανσης όπως ρυτίδες, λεπτές γραμμές και κηλίδες.

Χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος για να πραγματοποιηθούν και δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης.»

Για ραντεβού και αναλυτικές πληροφορίες καλέστε στο call center του Πολυιατρείου στο: 210.5201800

 

ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ALPHA BANK