Τριτοκοσμικές καταστάσεις στο ΤΑΥΤΕΚΩ για τις παιδικές κατασκηνώσεις
02.06.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο.15

Αθήνα, 2 Ιουνίου 2017

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΤΟ ΤΑΥΤΕΚΩ (ΕΦΚΑ)

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Συνάδελφοι,

Σχετικά με το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΕΦΚΑ θερινής περιόδου 2017, στις 31/5/2017 κυκλοφόρησε εγκύκλιος (31/5/17, ΑΡ.ΠΡΩΤ. 800983) για την υλοποίηση της διαδικασίας χωρίς να περιγράφεται ο τρόπος και ο χρόνος υποβολής αιτήσεων.

Στο ίδιο κείμενο αναγράφεται και το εξής απίστευτο:

«Για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα γίνεται ειδική μνεία ότι η συνολική διαδικασία τελεί υπό αίρεση της θετικής έκβασης του ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Για το λόγο αυτό πριν την έγκριση του σχεδίου σύμβασης (με τις κατασκηνώσεις) από το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν θα είναι δυνατή η αποστολή παιδιών στις κατασκηνώσεις χωρίς ενημέρωσή μας».

Στη συνέχεια οι κατασκηνωτικές επιχειρήσεις με μηνύματά τους προς ασφαλισμένους τους καλούσαν να βρίσκονται σήμερα στα Γραφεία του ΤΑΥΤΕΚΩ για την παραλαβή κάποιου ειδικού κωδικού!

Αποτέλεσμα αυτής της τραγικής κατάστασης ήταν οι ουρές που σχηματίζονται από το πρωί στο Ταμείο το οποίο με τη σειρά του τους ενημερώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα!

 

ΝΤΡΟΠΗ! ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ

ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ

 

Ο Σύλλογος προσπαθεί να επικοινωνήσει με κάποιον υπεύθυνο στον ΕΦΚΑ ενώ δύο μέλη μας έχουν εγκατασταθεί στο ΤΑΥΤΕΚΩ για να ανιχνεύσουμε τις προθέσεις τους.

Θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωσή μας.

 

       Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ                  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ