Πρόγραμμα συμμετοχής σε δρομικές διοργανώσεις - ΑΝΟΙΞΗ 2019
28.01.2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο. 108

Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2019

Πρόγραμμα συμμετοχής σε δρομικές διοργανώσεις
 ΑΝΟΙΞΗ 2019

Συνάδελφοι,

Η συμμετοχή της ομάδας του Συλλόγου μας SAB Running Team  εξακολουθεί να παρουσιάζει ολοένα και πιο αυξημένο ενδιαφέρον. Η ομάδα μας κατέγραψε 806 συνολικές συμμετοχές στις σημαντικότερες δρομικές διοργανώσεις του 2018 κι έτρεξε 8.511 χιλιόμετρα!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε  το πρόγραμμα συμμετοχής μας στις σημαντικότερες διοργανώσεις του πρώτου εξαμήνου του νέου έτους.

Ο Σύλλογος αναλαμβάνει την κάλυψη του κόστους συμμετοχής στα βασικά πακέτα των αγωνισμάτων για τους συναδέλφους - μέλη του, οι οποίοι θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. Όπως είναι ευνόητο, τα έξοδα μετακίνησης ή η διαφορά του κόστους συμμετοχής σε ενισχυμένα ή πλήρη πακέτα, όπου αυτά παρέχονται, επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Μοναδικός όρος για κάθε συμμετέχοντα, είναι η κατάθεση δωρεάς 5 ευρώ κατ΄ελάχιστον σε οργανισμό ή ίδρυμα φιλανθρωπικού, μή κερδοσκοπικού χαρακτήρα της αρεσκείας του. (Εξαιρούνται οι αγώνες της σειράς Run Greece).

Διευκρινίζουμε πως, σύμφωνα με τις διακηρύξεις των Οργανωτικών Επιτροπών, σε κάθε διοργάνωση υπάρχει ιατρική υποστήριξη κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη σχετικά με θέματα υγείας που προκύπτουν και οφείλονται σε παράλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Για το λόγο αυτό, συστήνουμε στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα στις σχετικές ιατρικές εξετάσεις.

Τέλος, τονίζουμε πως οι όροι συμμετοχής περιγράφονται λεπτομερώς από τους διοργανωτές στις αντίστοιχες ιστοσελίδες των εκδηλώσεων. Οι ημερομηνίες που αναφέρονται ως προθεσμίες υποβολής συμμετοχής ισχύουν με την επιφύλαξη συμπλήρωσης του επιτρεπόμενου ορίου συμμετοχών σε προγενέστερο χρόνο.

Υπεύθυνος επικοινωνίας για επιπλέον πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής:
Παναγιώτης Ηλιόπουλος  (piliopoulos@sab.gr)
τηλ. 2103692051 - κιν. 6977317818 - fax. 2103692090

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο  ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ