Προσφορά αγάπης του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank στο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ ορφανοτροφείο θηλέων
06.12.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο.46

Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2017


Προσφορά αγάπης

του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank

στο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ

ορφανοτροφείο θηλέων

 

 

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Ιδρύματος προστασίας παιδιών ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ.

Το ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ λειτουργεί πάνω από εβδομήντα χρόνια. Η ζωή του ιδρύματος ξεκινά το 1943, στα δύσκολα χρόνια της κατοχής όταν ένας φωτισμένος άνθρωπος, ο π. Απόστολος Χριστοδούλου αγκάλιασε και προστάτεψε ορφανά παιδιά από την πείνα, την ανέχεια και τον πόλεμο.

Σήμερα το Χριστοδούλειο Ίδρυμα φιλοξενεί 28 κορίτσια ηλικίας τεσσάρων έως είκοσι τριών ετών και παρέχει φοίτηση, καθαρούς άνετους χώρους, ένδυση, υπόδηση, εκπαίδευση σε ξένες γλώσσες και πληροφορική, ενώ κάθε κορίτσι γνωρίζει ότι πάντα η πόρτα του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟΥ θα είναι ανοιχτή σε ότι χρειαστούν σε όποια φάση της ζωής τους.

Ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank έχει μακρά παράδοση στήριξης τέτοιων μοναδικών δομών (ΕΛΕΠΑΠ κ.λ.π.).

Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, εκδηλώνουμε για μία ακόμη φορά έμπρακτα τον θαυμασμό και τη στήριξη μας στο έργο των ανθρώπων που σε εθελοντική βάση προσφέρουν έργο αγάπης.

 

 

Στη συνάντησή μας με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Γ. Χριστοφοράκη και τη διευθύντρια κα Β. Μανούση η αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας κατέθεσε την παρακάτω προσφορά αγάπης:

 

-      Δωρεάν πρόσβαση στο Πολυιατρείο του Συλλόγου μας και κάλυψη όλων των ιατρικών δαπανών που θα προκύψουν για ένα έτος.

-      Καταβολή ποσού για αγορά πετρελαίου.

-      Δωρεάν συμμετοχή στην εκδήλωση του Συλλόγου για την παράσταση του Russian Circus on ice με δωρεάν μεταφορά τους.

 

 

               Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ