Πολυιατρείο Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank.
03.05.2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο.5

Αθήνα, 2 Μαΐου 2017   Συνάδελφοι,

Τον Ιανουάριο του 2017 (ανακ. 174) είχαμε δεσμευθεί για τη λειτουργία του νέου μας Πολυιατρείου το οποίο βρίσκεται πλέον σε νέο χώρο, με αναβαθμισμένες ιατρικές υπηρεσίες και σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό.

Αυτό το έργο ζωής, όπως είχε χαρακτηρισθεί, σήμερα είναι γεγονός.

Την Πέμπτη 27/4/2017 ο Σύλλογός μας εγκαινίασε αυτό το μεγάλο έργο που σύμφωνα και με δήλωση του Δημάρχου Αθηναίων αποτελεί ένα στολίδι για το κέντρο της Αθήνας ζωτικής σημασίας.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν πολιτικοί αρχηγοί, στελέχη κοινοβουλευτικών ομάδων, συνδικαλιστικοί φορείς και εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου.

Από σήμερα λοιπόν το Πολυιατρείο μας λειτουργεί επί της οδού: ΣΑΝΤΑΡΟΖΑ 1 και ΣΤΑΔΙΟΥ παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες στα μέλη μας υψηλού επιπέδου (τηλ. κέντρο:210-5201800).

Τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει ειδικό έντυπο για τις παροχές του Πολυιατρείου μας (που δεν αφορούν μόνο την Αθήνα) και τις σχετικές διαδικασίες ενώ προχωράμε παράλληλα στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας (www.sab.gr) που θα βελτιώσει τον τρόπο επικοινωνίας και εξυπηρέτησής σας.

Τέλος την επόμενη εβδομάδα ο Σύλλογος θα ανακοινώσει ακόμη μία νέα μοναδική δομή που θα λειτουργήσει άμεσα και είναι κι αυτή ενταγμένη στην πολιτική των παροχών και σύγχρονων υπηρεσιών στα μέλη μας.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

      ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ                ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Σημ.   Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο  από την εκδήλωση εγκαινίων του Πολυιατρείου μας.

 

 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση των εγκαινίων:

 

    

 

     

 

 

Παρακολουθήστε τις ομιλίες των Τάσου Γκιάτη Προέδρου του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank και Γιώργου Καμίνη Δημάρχου της Αθήνας καθώς και τους χαιρετισμούς των Αντώνη Σαμαρά πρώην Πρωθυπουργού, Φώφης Γεννηματά Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Σταύρου Θεοδωράκη επικεφαλής του Ποταμιού.

Δημοσιεύματα:

Δείτε πως κάλυψαν τα ηλεκτρονικά μέσα τα εγκαίνια του πολυιατρείου.

    
O Ant1 πρόβαλε ολοκληρωμένο ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων, σχετικά με τα εγκαίνια του Νέου Πολυιατρείου μας.