Ολοκλήρωση του προγράμματος εθελουσίας εξόδου
23.09.2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο. 136

Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου

Το παρελθόν είναι οδηγός για το μέλλον

Γυρίζουμε σελίδα – προχωράμε μπροστά

Συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 20/9/2019 το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου μεγάλου μέρους του προσωπικού.

Η πρόταση της Τράπεζας προς τους συναδέλφους ήταν αξιοπρεπής, καλά σχεδιασμένη και αυτό απεδείχθη από την απήχηση που είχε με τελικό αποτέλεσμα τη συμμετοχή σ’ αυτό υπερδιπλάσιου αριθμού συμμετεχόντων από τον αρχικό στόχο.

Ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank, από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του προγράμματος, τόνισε ότι μια τέτοια διαδικασία βασίζεται μόνο στην προσωπική επιλογή συμμετοχής των συναδέλφων και όχι σε πιέσεις ή εκβιαστικά διλήμματα.

Αυτό ίσχυσε και είναι σημαντικό.

Απευθυνόμενοι προς τους συναδέλφους που αποφάσισαν να ακολουθήσουν αυτό που οι ίδιοι επέλεξαν για την επόμενη μέρα θέλουμε να πούμε μόνο αυτό:

«Σας ευχαριστούμε που σταθήκατε δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Η προσφορά σας στην Τράπεζα είναι ανεκτίμητη, κυρίως γιατί συμμετείχατε στην προσπάθεια να κρατήσουμε την Τράπεζα όρθια στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της.

Ευχόμαστε σε όλους σας κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία και τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Σύλλογος μας, έστω κι αν δεν είστε πλέον μέλη του, θα είναι πάντα δίπλα σας».

Η Δευτέρα 23/9/2019 είναι μια άλλη μέρα για την Τράπεζα και όλους εμάς που παραμένουμε.

Από την πλευρά μας, γνωρίζοντας τους κινδύνους και το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, είμαστε αισιόδοξοι ότι προχωράμε με σωστά βήματα στην κανονικότητα και στην πορεία ανασυγκρότησης και διεύρυνσης της Alpha Bank για να παραμείνει στην πρώτη θέση που της ανήκει και που η ιστορία της το επιβάλλει.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη Διοίκηση μας και τη διαβεβαιώνουμε ότι αυτούς τους στόχους θα τους πετύχουμε όλοι μαζί.

Από πλευρά της η Τράπεζα υπεύθυνα και άμεσα πρέπει να προχωρήσει με απόλυτα ορθό αξιολογικό τρόπο στην τοποθέτηση στελεχών στις θέσεις που έμειναν κενές ενισχύοντας αποτελεσματικά το δίκτυο ώστε να αντιμετωπιστεί αξιοπρεπώς χωρίς ελλείψεις και υπολειτουργικότητα το κενό από τις αποχωρήσεις.

Σ’ αυτή τη διαδικασία ο Σύλλογος μας θα καταθέσει τις σκέψεις και τις απόψεις του.


ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                

    ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ         ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ