Η ΟΤΟΕ με ομόφωνη απόφαση απέβαλε τον Σύλλογο πρ. Ιονικής από τη δύναμη της
01.08.2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο23

Αθήνα, 1 Αυγούστου 2017

Η ΟΤΟΕ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ πρ. ΙΟΝΙΚΗΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ

Συνάδελφοι,

Στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ αποφασίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ
η διαγραφή του μορφώματος που αποκαλείται: «Σύλλογος Εργαζομένων στην
Alpha Bank προερχομένων εκ της Ιονικής».

Η απόφαση της ΟΤΟΕ ήταν μονόδρομος αφού με απαράδεκτες μεθόδους και ενέργειες τους εξέθεσαν την ομοσπονδία δημιουργώντας πρωτόγνωρες συνθήκες λειτουργίας για συνδικαλιστική οργάνωση.

Στη συζήτηση του θέματος ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ κατακεραύνωσε με την παρέμβασή του τις απίθανες αποφάσεις και τις πρακτικές του ΣΥΙΛΤΕ.

Η απόφαση της ΟΤΟΕ (σύμφωνα με την Αρ. Πρωτ. 14902/19-7-2017) ήταν άμεση και καθορίστηκε εκτός των άλλων και από την δειλία τους να παρευρεθούν στη Συνεδρίαση για να απολογηθούν και κυρίως για το θράσος τους να επικαλούνται κώλυμα λόγω παρέμβασής τους σε δικαστήριο!!

Αντί έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους τολμούν με επιστολή τους (αρ.πρωτ.14903/25-7-17) να απειλούν την ΟΤΟΕ με ποινική δίωξη!!

Μεγαλύτερη απόδειξη του τρόπου λειτουργίας τους ήταν η καταγγελία (20.7.2017) μέλους του Διοικητικού τους συμβουλίου προς την ΟΤΟΕ το οποίο καταγγέλει ότι διαφωνεί με τις ενέργειες τους και ειδικότερα με την απόκρυψη θεμάτων ημερήσιας διάταξης για συνεδρίαση που δεν έλαβε ποτέ γραπτή πρόσκληση!!

Ο Σύλλογός μας καλεί τα ελάχιστα μέλη που δίνουν ακόμη συνδικαλιστικό άλλοθι σε ένα σωματείο που πλέον δεν έχει κανένα σημείο αναφοράς στο συνδικαλιστικό κίνημα, να συνταχθούν με την ΟΤΟΕ και τους συλλόγους-μέλη αυτής.

 

          Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                      ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ