Αποτελέσματα ψηφοφορίας εκλογής ΚΕΕ
15.06.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο. 173

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2020

Με 94,16% οι εργαζόμενοι στην Alpha Bank
ενέκριναν τη δράση του Συλλόγου μας

Ο ’’ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ’’ εξέλεξε και τα 5 μέλη στην ΚΕΕ

 

Συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 12.6.2020, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της Πανελλαδικής ψηφοφορίας για την εκλογή μελών της νέας Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής καθώς και την έγκριση των απολογισμών (Διοικητικός-Οικονομικός).

Με το πρωτοφανές ποσοστό 94,16% οι εργαζόμενοι στην Alpha Bank επιδοκίμασαν την πολιτική του Συλλόγου και έδωσαν σαφή εντολή για συνέχιση της συνδικαλιστικής μας δράσης που βασίζεται στη λογική, τη σύγχρονη αντίληψη και εξασφαλίζει τη σταθερότητα στην εργασία μας.

Ο ’’ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ’’ εξέλεξε και τα 5 μέλη στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που θα πραγματοποιήσει τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της 9ης ΙΟΥΛΙΟΥ

θα ολοκληρωθεί η κυριαρχία μιας σύγχρονης, υπεύθυνης και αποτελεσματικής συνδικαλιστικής αντίληψης που άλλαξε τα δεδομένα εξασφαλίζοντας στα μέλη μας σιγουριά και ασφάλεια.

Ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank έχει αποδείξει διαχρονικά ότι ξέρει και μπορεί να διασφαλίζει ένα σταθερό περιβάλλον και πετυχαίνει τους στόχους του.

Μια σύγκριση με άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις πρέπει να είναι ένα βασικό κριτήριο για την επιλογή σας στις 9 Ιουλίου 2020.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί όλους εσάς που είστε πάντα δίπλα μας αλλά και όλους όσους συμμετέχουν στις διαδικασίες και διαφωνούν μαζί μας.

Η ενότητα μας είναι η δύναμη μας.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ