Ανανεωμένη Προσφορά Vodafone και Microsoft για τα μέλη του Συλλόγου
12.11.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο. 12

Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2020

Ανανεωμένη Προσφορά Vodafone και Microsoft
για τα μέλη του Συλλόγου

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος σε συνεργασία με τη Vodafone και τη Microsoft προχώρησε σε νέες προσφορές. Μπορείτε να επισκεφτείτε το site του Συλλόγου (www.sab.gr/prosfores) για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία απόκτησης των νέων προσφορών.

Microsoft 365

Ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Microsoft πέτυχε για τα μέλη μας – κατόχους κάρτας προσφορών έκπτωση 30% για την απόκτηση του Microsoft 365 μέσω του προγράμματος οικιακής χρήσης της Microsoft.

Προστατεύουμε ότι είναι σημαντικό.

Προστατεύουμε τα αρχεία μας με προηγμένες δυνατότητες  ασφάλειας με δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με 1ΤΒ χώρο αποθήκευσης στο cloud με το One Drive.

Οργανώνουμε το χρόνο μας.

Μπορείτε να διαχειριστείτε πολλαπλά ημερολόγια σε μία προβολή για επαγγελματικές συναντήσεις, εκπαίδευση εξ αποστάσεως και την οικογένειά σας.

Ζωντανεύουμε τις ιδέες μας.

Αποκτάμε έξυπνες δυνατότητες βοήθειας και επιλέγουμε μεταξύ εκατοντάδων κορυφαίων προτύπων στο Power Point.

Πραγματοποιούμε περισσότερα μαζί.

Είτε πρόκειται για κάποιο σχολικό έργο, για πρόταση πωλήσεων ή για ενημερωτικό δελτίο, μπορείτε να συνεργάζεστε ταυτόχρονα με άλλα άτομα για να ολοκληρώνετε τις ιδέες σας και τα σχέδια σας καλύτερα.

Με τη χρήση της κάρτας του Συλλόγου και τη χορήγηση κωδικού διατίθενται:

  • Microsoft 365 Family -30%
  • Microsoft 365 Personal -30%

 

Μπορείτε να επισκεφτείτε το site του Συλλόγου (www.sab.gr) για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία απόκτησης του προγράμματος Microsoft 365.

Vodafone TV

Για να αποκτήσετε τα νέα προγράμματα Vodafone μπορείτε να επισκεφτείτε το site του Συλλόγου (www.sab.gr), να συμπληρώσετε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και  να την προωθήσετε στα παρακάτω email: info@sab.gr και smolou@alphaunion.gr

Στη συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί σας ο αρμόδιος υπάλληλος της Vodafone.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη συνάδελφο κα. Σπυριδούλα Μώλου στα 210.3692000 & 210.3692054 καθώς και στα : info@sab.gr και smolou@alphaunion.gr

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ