Ανανέωση συνεργασίας του Συλλόγου με τις επιχειρήσεις PUBLIC - VARIA LECTO και Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης του Ομίλου Πουκαμισά
03.09.2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο. 90

Αθήνα, 31 Αυγούστου 2018

Ανανέωση συνεργασίας του Συλλόγου
με τις επιχειρήσεις PUBLIC - VARIA LECTO και
Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης του Ομίλου Πουκαμισά

Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της πολιτικής των παροχών του Συλλόγου προς τα μέλη του, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, προχωρήσαμε σε συμφωνίες για την προμήθεια με ειδικές τιμές για αγορά σχολικών ειδών, ξενόγλωσσων βιβλίων και έκπτωση σε ετήσια δίδακτρα.

 

Public

·                     έκπτωση 15% στα σχολικά βιβλία του Οργανισμού

·                     έκπτωση 15% στη γραφική ύλη

·                     έκπτωση 30% στα Λεξικά

·                     έκπτωση 20% στα ξενόγλωσσα Textbooks/ βιβλία ΙΒ (Πανεπιστημιακά Βιβλία)

·                     έκπτωση 5%  στον εξοπλισμό πληροφορικής κ.α.

Στα μέλη του συλλόγου που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα λάβουν από το Σύλλογο ειδικό κωδικό εξαργύρωσης για ηλεκτρονικές αγορές ή ειδικό κουπόνι έκπτωσης για τις αγορές από τα καταστήματα.

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς επικοινωνήστε με τη συνάδελφο μας στο Σύλλογο Σπυριδούλα Μώλου στο τηλ. 210.3692054.

 

Varia Lecto

Η εταιρία Varia Lecto, η οποία εξειδικεύεται στην προμήθεια ξενόγλωσσων βιβλίων, μπορεί να σας προμηθεύσει σε όλη την Ελλάδα, εντός 48 ωρών από την παραγγελία σας!

Για αγορές άνω των 40,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ για μικρότερες παραγγελίες το κόστος ανέρχεται σε μόλις 1,50€.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.varialecto.gr, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με τη συνάδελφο Σπυριδούλα  Μώλου στο 210 3692054 για να σας δώσει τον κωδικό πρόσβασης.

H Varia Lecto έχει διαμορφώσει ειδική σελίδα για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των μελών μας. Για να δείτε τις αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε την σελίδα της Varia Lecto στο site του Συλλόγου.

 

Όμιλος Πουκαμισά

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Σύλλογος προχώρησε σε συμφωνία  (σε Πανελλαδική κλίμακα) με τον ΟΜΙΛΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ.

Ο Όμιλος διαθέτει 58 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κρήτη, Επτάνησα και Βόρειο Αιγαίο.

Επίσης διαθέτει και 47 Κέντρα Μελέτης για μαθητές Δημοτικού Σχολείου.

Στο αίτημά μας για ειδική έκπτωση για τα μέλη μας ο Όμιλος ανταποκρίθηκε παρέχοντας έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα της τάξεως του 10%.

Για περισσότερες πληροφορίες και την διαδικασία εγγραφής στα φροντιστήρια μπορείτε να επικοινωνείτε με την συν. κα. Σπυριδούλα Μώλου (210.3692054 και 210.3692000).

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                

    ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ         ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Σημείωση: Επισκεφτείτε το site του Συλλόγου μας www.sab.gr/prosfores για περισσότερες προσφορές.