Ανανέωση συνεργασίας του Συλλόγου με τις επιχειρήσεις PUBLIC και VARIA LECTO για μοναδικές εκπτώσεις στις τιμές σχολικών ειδών και ξενόγλωσσων βιβλίων
01.09.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο.26

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ανανέωση συνεργασίας του Συλλόγου

με τις επιχειρήσεις PUBLIC και VARIA LECTO

για μοναδικές εκπτώσεις στις τιμές

σχολικών ειδών και ξενόγλωσσων βιβλίων

 

Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της πολιτικής των παροχών του Συλλόγου προς τα μέλη του, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, προχωρήσαμε σε δύο συμφωνίες για την προμήθεια με ειδικές τιμές για αγορά σχολικών ειδών και ξενόγλωσσων βιβλίων:

Public

·         έκπτωση 15% στα σχολικά βιβλία του Οργανισμού

·         έκπτωση 15% στη γραφική ύλη

·         έκπτωση 20% στα βιβλία I.B. (Πανεπιστημιακά Βιβλία)

·         έκπτωση 5%  στον εξοπλισμό πληροφορικής

 

Στα μέλη του συλλόγου που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα λάβουν από το Σύλλογο ειδικό κωδικό εξαργύρωσης για ηλεκτρονικές αγορές ή ειδικό κουπόνι έκπτωσης για τις αγορές από τα καταστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη προσφορά πατήστε εδώ και οδηγίες για την ηλεκτρονική διαδικάσια παραγγελίας πατήστε εδώ.

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς επικοινωνήστε με τη συνάδελφο μας στο Σύλλογο Σπυριδούλα Μώλου στο τηλ. 210.3692054.

 

Varia Lecto 

Η εταιρία Varia Lecto, η οποία εξειδικεύεται στην προμήθεια ξενόγλωσσων βιβλίων, μπορεί να σας προμηθεύσει σε όλη την Ελλάδα, εντός 48 ωρών από την παραγγελία σας!

Για αγορές άνω των 40,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ για μικρότερες παραγγελίες το κόστος ανέρχεται σε μόλις 1,50€.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.varialecto.gr, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με τη συνάδελφο Σπυριδούλα  Μώλου στο 210 3692054 για να σας δώσει τον κωδικό πρόσβασης.

H Varia Lecto έχει διαμορφώσει ειδική σελίδα για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των μελών μας. Για να δείτε τις αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα πραγματοποιήσετε τις αγορές επισκεφθείτε το site του Συλλόγου (www.sab.gr).

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                             ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ