Ένας χρόνος ζωής της κάρτας του Συλλόγου ENTER BONUS AMEX
12.02.2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο.55

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2018

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ENTER BONUS AMERICAN EXPRESS
ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2018
ΔΩΡΟ 1.000 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ


Συνάδελφοι,

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την έκδοση της χρεωστικής κάρτας ENTER BONUS AMERICAN EXPRESS του Συλλόγου μας για τα μέλη του.

Είμαστε η μοναδική συνδικαλιστική οργάνωση στην Ελλάδα που προχώρησε στην έκδοση δικής μας κάρτας με την επωνυμία και το λογότυπο μας και μοναδικά προνόμια που παρέχονται στους κατόχους-μέλη, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των μελών μας αφού το κόστος καταβάλλεται αποκλειστικά από το Σύλλογο.

Στον ένα χρόνο λειτουργίας της κάρτας μας τα μέλη μας είχαν μεγάλο οικονομικό όφελος μέσω των συναλλαγών τους με όλες τις επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Απολογιστικά να αναφέρουμε ότι το 2017 η κάρτα μας είχε σαν αποτέλεσμα για τους κατόχους-μέλη μας συγκέντρωση πόντων (Points Liability) που ξεπέρασαν τα 52.000.000!!!

Ο Σύλλογός μας συμφώνησε ήδη με την Διεύθυνση Καρτών (αφού η Τράπεζα μας είναι δικαιούχος του σήματος American Express) στην ανανέωση της μεταξύ μας σύμβασης και για το 2018.

Επίσης ανακοινώνουμε σήμερα, με αφορμή των γενεθλίων ενός έτους λειτουργίας της κάρτας, ότι στις 16 Φεβρουαρίου όλοι οι κάτοχοι της κάρτας θα λάβουν δώρο 1.000 πόντους!

Τέλος συμφωνήθηκε η συνέχιση της προσφοράς 5.000 πόντων δώρο για όσα νέα μέλη μας θα αποκτήσουν για πρώτη φορά την κάρτα.

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank είναι πρότυπο σύγχρονης λειτουργίας μοναδικό για τα Ελληνικά συνδικαλιστικά πράγματα.

Η πολιτική παροχών, που αφορούν την καθημερινή ζωή των συναδέλφων είναι η μεγάλη τομή που κάναμε και μας κατατάσσει στην οικογένεια των μεγάλων Ευρωπαϊκών οργανώσεων.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

           ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ           ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

Υ.Γ.    Με νεότερη ανακοίνωση μας θα σας γνωστοποιήσουμε νέες μεγάλες συμφωνίες,
με μοναδικά προνόμια, με συμβεβλημένες επιχειρήσεις με την κάρτα ENTER BONUS AMERICAN EXPRESS.