Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού 2018 και Προϋπολογισμού 2019
09.05.2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο. 129

Αθήνα, 9 Μαΐου 2019

 

 Πανελλαδική Ψηφοφορία για την έγκριση
Διοικητικού, Οικονομικού Απολογισμού και Προϋπολογισμού

Με 92,99% εγκρίθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός

 

Συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της Πανελλαδικής μυστικής ψηφοφορίας για την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού έτους 2018, καθώς και του Οικονομικού Προϋπολογισμού έτους 2019 με την έκδοση των αποτελεσμάτων από την ΚΕΕ.

Αυτό που αναγνωρίζουμε ως το πιο θετικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας δεν ήταν το τεράστιο ποσοστό αποδοχής της πολιτικής μας αλλά το τεράστιο ποσοστό συμμετοχής στις διαδικασίες του Συλλόγου μας που ξεπέρασε το 87,5%.

Έχουμε απόλυτη επίγνωση της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε όλοι οι Τραπεζοϋπάλληλοι.

Γνωρίζουμε σε ποια συγκυρία και ποιες καθημερινές συνθήκες εργάζονται οι Τραπεζοϋπάλληλοι, που μέσα από ένα καταιγισμό δημοσιευμάτων και φημών αλλά και αντικρουόμενων  πολιτικών που ασκούν οι υπεύθυνοι διευθύνσεων καλλιεργείται ένα κλίμα ανασφάλειας που σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται απόλυτα τοξικό.

Για όλους αυτούς τους λόγους το μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης στο Συλλογικό μας όργανο είναι και μήνυμα προς
όλες τις κατευθύνσεις
.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν θα το ερμηνεύσουμε με αλαζονική διάθεση, άλλα ως ευκαιρία για να βελτιώσουμε λάθη ή παραλείψεις και να είμαστε ακόμη πιο χρήσιμοι και πιο υπεύθυνοι στη δράση μας και στους συναδέλφους μας.

Αμέσως θα ξεκινήσουμε με περιοδείες και συγκεντρώσεις σε όλη την επικράτεια για να χαράξουμε όλοι μαζί γραμμές άμυνας, για να αισθανθούμε απόλυτα βέβαιοι και σίγουροι για το μέλλον της εργασίας μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

        ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ           ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σύμφωνα με την ΚΕΕ τα αποτελέσματα της Πανελλαδικής ψηφοφορίας έχουν ως εξής: