Πανάξιες πρωταθλήτριες! Πρώτη θέση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών
26.02.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Πανάξιες πρωταθλήτριες!

 

 

Πρώτη θέση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα για την ομάδα μας

 

Τεραστίου μεγέθους επιτυχία για την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου μας, η οποία μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις σε ένα final four υψηλού οργανωτικού και αγωνιστικού επιπέδου κατέκτησε την πρώτη θέση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ), στην πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση.

Όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο του Μίλωνα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε απόλαυσαν τέσσερεις συναρπαστικούς αγώνες, που όλοι τους κρίθηκαν στα πέντε σετ (διαδικασία tie break). Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  • Α’ Ημιτελικός: ΑΟΝ Αργυρούπολης - SAB (Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank) 2-3

  • Β’ Ημιτελικός: ΑΕΓ Αιξωνή - ΓΣ Αγίων Αναργύρων 3-2

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  • Μικρός Τελικός: ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΓΣ Αγίων Αναργύρων 3-2

  • Μεγάλος Τελικός: SAB (Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank) - ΑΕΓ Αιξωνή 3-2

Παράλληλα, ο Σύλλογός μας βραβεύθηκε από την ΕΣΠΕΔΑ για την άρτια διοργάνωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Αξίζουν τα θερμότερα των συγχαρητηρίων στην ομάδα μας, στις παίκτριες και τον προπονητή της Γιάννη Στυλιανού για τη μεθοδική και συστηματική προσπάθεια που έχουν καταβάλει και αποτυπώνεται με όλες αυτές τις επιτυχίες.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (www.sab.gr), καθώς και στις επίσημες σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, youtube) θα αναρτηθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τους αγώνες του διημέρου.

Μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, η ομάδα μας ξεκινάει από την ερχόμενη Κυριακή 4 Μαρτίου τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της ΟΤΟΕ.

Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να ενισχύουμε κάθε της προσπάθεια.Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ