Το μεγαλύτερο θαλασσινό γεγονός της χρονιάς!
27.03.2015

Tourism Expo 2015 - 27 έως 30 Μαρτίου 2015 στο Helexpo

Δύο μεγάλες εκθέσεις μαζί. Το μεγαλύτερο θαλασσινό γεγονός της χρονιάς!

27, 28 & 29 Μαρτίου 2015 - Helexpo Μαρούσι


Ανακοινώνουμε τη νέα έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός - Sea & Tourism Expo, την πρώτη εξειδικευμένη έκθεση που αφορά την αγορά της Ενοικίασης Σκαφών, Μηχανοκίνητα και Ιστιοπλοϊκά, Chartering, Φουσκωτά αλλά και μικρότερα σκάφη για ημερήσιες εκδρομές, σχολές Αυτόνομης Κατάδυσης και Watersports, εξοπλισμός για θαλάσσιες δραστηριότητες, Δήμους, Ιδιωτικές Μαρίνες και Καταλύματα.

Η Sea & Tourism Expo φιλοδοξεί να αποτελέσει το σημείο συνάντησης για επαγγελματίες του κλάδου αλλά και λάτρεις της θάλασσας.

Έχοντας ήδη συνάψει συνεργασίες με σημαντικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η έκθεση θα προβάλλει το Θαλάσσιο Τουρισμό και πιο συγκεκριμένα θα γίνουν εξειδικευμένες καμπάνιες πριν την έκθεση αλλά και εκδηλώσεις - ημερίδες κατά τη διάρκεια της έκθεσης για τις εξής κατηγορίες:

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ: προτείνουμε σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους, τη λύση της ενοικίασης με σκοπό να γνωρίσουν την ομορφιά της θάλασσας και στο μέλλον να αποτελούν υποψήφιο αγοραστή σκάφους.

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Ο Αλιευτικός Τουρισμός αποτελεί έναν ανεκμετάλλευτο πλούτο για όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν και να επενδύσουν στη θάλασσα. Η κατάργηση της άδειας αλιείας και οι νέες υπουργικές αποφάσεις σχετικά με τον αλιευτικό τουρισμό δίνουν τις προϋποθέσεις μίας ιδιαίτερα προσοδοφόρας επιχειρηματικής δραστηριότητας που ήδη ανθεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Η έκθεση Sea & Tourism Expo θα ρίξει "φως" σε έναν από τους πλέον παραμελημένους, αλλά με προοπτική ταχείας ανάπτυξης εμπορικούς κλάδους της χώρας μας.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ: Προβάλλουμε μία από τις πλέον όμορφες θαλασσινές δραστηριότητες, την αυτόνομη κατάδυση. Προτείνουμε σε όσους δεν την έχουν ανακαλύψει, μία Κατάδυση Γνωριμίας σε όποια περιοχή βρίσκονται ή θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους. Στην έκθεση Sea & Tourism Expo θα βρουν σχολές κατάδυσης και ελκυστικά πακέτα διακοπών που συμπεριλαμβάνουν μαθήματα κατάδυσης και εκπαίδευση από αξιόπιστα εκπαιδευτικά κέντρα και οργανισμούς.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), αλλά και του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ν.Ε.Ν.)μαζί με την έκθεση Boat & Fishing Show 2015

Η Sea & Tourism Expo θα διοργανωθεί παράλληλα με την έκθεση Boat & Fishing Show 2015, μοναδική Θαλασσινή έκθεση που αφορά αποκλειστικά το Σκάφος, το Ψάρεμα και όλο τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις τρεις αυτές δραστηριότητες.

Η Boat & Fishing Show θα αποτελέσει και φέτος το σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται, με 2 βασικούς άξονες:

ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ

Ταχύπλοα, Πολυεστερικά, Φουσκωτά, Ταχύπλοες & Παραδοσιακές Βάρκες, Εξωλέμβιοι Κινητήρες, Μηχανές Θαλάσσης Diesel, Ναυτιλιακά, Είδη Ένδυσης, Ηλεκτρονικά Όργανα, Εξαρτήματα & Αξεσουάρ Σκαφών, Πρώτες ύλες, Σχολές Υποψηφίων Χειριστών Ταχύπλοου Σκάφους & Ιστιοπλοϊκού, Parking.

ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ

Είδη Αλιείας (Sport Fishing), Εξοπλισμός για Ψάρεμα από Ακτή & Σκάφος.

Είδη Υποβρυχίου Κυνηγίου (Ψαροτούφεκο), Σχολές Ελεύθερης Κατάδυσης.

Εξοπλισμός Επαγγελματικής Αλιείας, Ρούχα & Παρελκόμενα.

Η Boat & Fishing Show 2015, θα πλαισιωθεί με ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων για ναυτοσύνη, συντήρηση σκάφους, ηλεκτρονικά βοηθήματα, βυθόμετρα, κατάδυση και φυσικά για όλες τις τεχνικές ψαρέματος.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ:

Eταιρίες Eνοικίασης Σκαφών, Μηχανοκίνητα και Ιστιοπλοϊκά.

Φουσκωτά αλλά και μικρότερα σκάφη για ημερήσιες εκδρομές.

Σχολές Αυτόνομης Κατάδυσης και Watersports.

Εξοπλισμός για Θαλάσσιες Δραστηριότητες.

Δήμους, Ιδιωτικές Μαρίνες και Καταλύματα.

Το HELEXPO Maroussi βρίσκεται σε προνομιακή θέση στη καρδιά της Αθήνας επί της Λεωφόρου Κηφισίας 39, κοντά στην έξοδο 11 της Αττικής οδού (Δαχτυλίδι). Με εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης και με όλα τα μέσα μεταφοράς. Παρέχεται δωρεάν στάθμευση σε στεγασμένο χώρο 2.500 θέσεων δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο.

Πηγή: Rib and Sea