Ο Σύλλογός μας με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στον 32ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών
31.07.2014

«Kάθε χιλιόμετρο μετράει!»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους «Δρομείς Χωρίς Σύνορα»

Αθήνα, 31 Ιουλίου 2014

Συνάδελφοι,

Με κεντρικό μήνυμα «Κάθε χιλιόμετρο μετράει», ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières/MSF) ετοιμάζονται να ζήσουν την εμπειρία του Μαραθωνίου της Αθήνας στις 9 Νοεμβρίου 2014.

Η ομάδα «Δρομείς Χωρίς Σύνορα», στην οποία έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε ως Σύλλογος, θα τρέξει για τα θύματα των ανθρωπιστικών κρίσεων παντού όπου συμβαίνουν στον κόσμο, για όλους εκείνους που μας έχουν ανάγκη, στο πλαίσιο του κορυφαίου αθλητικού θεσμού που για 32 ολόκληρα χρόνια τιμά το αθλητικό ιδεώδες και την κοινωνική προσφορά.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου να μοιραστούν την εμπειρία της συμμετοχής στα αγωνίσματα των 5 χλμ, των 10 χλμ ή του Κλασικού Μαραθωνίου (42 χλμ). Πρόκειται για αποστάσεις που πολλοί ασθενείς των Γιατρών Χωρίς Σύνορα διανύουν καθημερινά προσπαθώντας να επιβιώσουν από τον αποκλεισμό και τη στέρηση από βασικά αγαθά όπως η περίθαλψη, το νερό, η τροφή. Για τους «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» είναι ένας αγώνας αλληλεγγύης που στόχο έχει να απαλύνει τον πόνο όλων εκείνων που δοκιμάζονται σκληρά.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και γίνονται καθημερινά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα γραφεία του Συλλόγου μας (Ιπποκράτους 23, Αθήνα, Τ.Κ. 10679). Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε με τον συν. Παν. Ηλιόπουλο στο 210-3692000 και το 6977317818.

Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Προς το παρόν υπάρχουν θέσεις σε όλα τα αγωνίσματα, ενώ οι συμμετοχές θα ολοκληρωθούν στις 29 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.msf.gr/athensmarathon2014.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και γίνετε μέρος της ομάδας όπου κάθε χιλιόμετρο μετράει γιατί σώζει ζωές!

Σημείωση: Διαβάστε εδώ ένα χρήσιμο άρθρο του συνεργάτη του Πολυιατρείου μας, Καρδιοχειρούργου Ι. Παραλίκα με οδηγίες για τη συμμετοχή στον Μαραθώνιο.