Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αποτελέσματα - Βαθμολογίες 7ης αγωνιστικής - Τελική βαθμολογία - Play off
02.06.2016

Μετά την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ΟΤΟΕ ακολουθεί το πρόγραμμα διεξαγωγής ποδοσφαίρου ΑΓΩΝΩΝ PLAY OFF  το οποίο ξεκινάει το ΣΑΒΒΑΤΟ 04/06/2016.

 

 

Ακολουθεί ο πίνακας των αποτελεσμάτων-αγωνιστικών μετά την 7η αγωνιστική:Η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου διαμορφώνεται ως εξής:Ο ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-EUROBANK ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.  ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ EUROBANK ΜΕ 3-0 α/α.

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΌ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 17 ΠΑΡ.3 ΤΟΥ Κ.Α.Π. (ΜΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ).