Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης
20.12.2012

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τάσος Γκιάτης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Θωμάς Μοσχάς πραγματοποίησαν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΕΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη.

 

Αφορμή στάθηκε η πρωτοβουλία του Συλλόγου να καλύψει το ετήσιο κόστος ιατρικής θεραπείας δέκα απόρων και ανασφάλιστων παιδιών με σοβαρή αναπηρία που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Γκιάτης ενημερώθηκε για το έργο και την προσφορά της ΕΛΕΠΑΠ, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, αντάλλαξε δώρα και ευχές με τα παιδιά, ενώ παρέδωσε και τραπεζική επιταγή ύψους 30.000€.

 

Παράδοση Τραπεζικής Επιταγής στο ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠΑπό την επίσκεψη στον σύλλογο ΕΛΕΠΑΠΑπό την παράδοση Τραπεζικής Επιταγής στο ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠΑπό την παράδοση Τραπεζικής Επιταγής στο ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠΑπό την επίσκεψη στον Σύλλογο ΕΛΕΠΑΠΑπό την παράδοση Τραπεζικής Επιταγής στο ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠΑπό την επίσκεψη στον Σύλλογο ΕΛΕΠΑΠΑπό την παράδοση Τραπεζικής Επιταγής στο ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠ

 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου: «Είμαι ευτυχής που ο σύλλογος ολοκλήρωσε με επιτυχία μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Σε περιόδους κρίσης όπως η σημερινή αξίζει να δούμε πέρα από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να βοηθήσουμε ανθρώπους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Είμαι σίγουρος ότι η κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει το προσωπικό της Alpha Bank θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για νέες αντίστοιχες πρωτοβουλίες».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την συγκεκριμένη πρωτοβουλία «αγκάλιασαν» πολλά ΜΜΕ ενισχύοντας έτσι το αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία.

 

Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα:

 

 1. capital.gr
 2. imerisia.gr
 3. unitedreporters.gr
 4. axortagos.gr
 5. mykosmos.gr
 6. tovima.gr
 7. inews.gr
 8. kontologis.blog.com
 9. newspress.gr
 10. reporter.gr
 11. finance.in.gr
 12. news.pathfinder.gr
 13. euro2day.gr
 14. eurocharity.gr